Als chef de partie ben je verantwoordelijk voor het beheer van een keuken binnen de scholen.
Je staat mee in voor de productie van koude en warme voorbereidingen
Je staat mee in voor een vlot verloop van de dienst
Je controleert de kwaliteit en de versheid van de producten
Je zorgt voor een hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen
Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de gerant.
Je ruimt de werkplaats op na de dienst
Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen
Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur
Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang, lost problemen op
Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen
Je wordt mee ingeschakeld in een project waarbij je aan anderen je kookkunsten kan tonen en dit in samenwerking met prominente personen
Je draagt mee de waarden van Sodexo uit en werkt als een visitekaartje voor onze culinaire dienstverlening
U volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om uw eigen veiligheid, die van uw collega’s, consumenten, klanten of een andere partij
Jouw profiel
Je kan zelfstandig koken
Je beschikt over een hotelschooldiploma
Je hebt ervaring in de klassieke restauratie alsook in de grootkeuken
Je bent culinair sterk
Je hebt feeling voor commerciële dienstverlening
Zelfstandig, gedreven en flexibel is een must
Je bent op de hoogte van de HACCP-wetgeving
Je bent iemand die zelf zijn verantwoordelijkheden opneemt
Je bent een charismatisch persoon die vlot is in de omgang
Je bent een teamplayer – One Team Approach
De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
Gerechten bereiden: Europees
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Groenten en fruit wassen en schoonmaken
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
De ingrediënten doseren en mengen
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Koken voor een doelgroep: Kinderen
Aanbod
Een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.
Werkplaats gevestigd in Zottegem
Een specifieke integratie
Een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 6u00 en 16u00
Een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen
Een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg